Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ir pietūs gali būti tokie paprasti ir pažįstami nuo pirmo iki paskutinio kąsnelio. Bet man jie tobuli, nes nukelia mane į vaikystę. Ir mano mergaitės valgė, ir dar pakartoti prašė. Paprastas naminis maistas, bet užburiantis savo šiluma“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorę.

„Ir pietūs gali būti tokie paprasti ir pažįstami nuo pirmo iki paskutinio kąsnelio. Bet man jie tobuli, nes nukelia mane į vaikystę. Ir mano mergaitės valgė, ir dar pakartoti prašė. Paprastas naminis maistas, bet užburiantis savo šiluma“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorę.

REKLAMA

Ingredientai: 1 kg vištienos krūtinėlės; 3 morkos; 1 svogūnas; 2 skiltelės česnako; Druskos pagal skonį; Žiupsnis juodųjų pipirų; Šlakelis aliejaus; 30 g sviesto; 100 ml grietinėlės; Pundelis krapų; 1 a. š. vištienos prieskonių.

Vištieną supjaustome nedideliais gabalėliais. Pagardiname druska, pipirais, vištienos prieskoniais. Daržoves nulupame. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustome.

Troškintuve įkaitiname aliejų ir pakepiname svogūną su  česnaku. Daržovėms suminkštėjus sudedame vištienos gabalėlius. Pakepiname, kol vištiena šiek tiek paskrus. Morkas suskutame ir sutarkuojame.

Suberiame į troškintuvą. Pilame grietinėlę, dedame gabalėlį sviesto ir patroškiname dar apie 15 – 20 min. Pabarstome smulkintais krapais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų