Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Nenumaldomai artėja šv. Kalėdos ir aš jau mąstau apie patiekalus, kuriuos gaminsiu šventėms. Vienas iš patiekalų ant mano šventinio stalo bus suktinukai su silke. Skubu pasidalinti su jumis receptu ir tikiuosi, kad ši idėja patiks ir jums“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Nenumaldomai artėja šv. Kalėdos ir aš jau mąstau apie patiekalus, kuriuos gaminsiu šventėms. Vienas iš patiekalų ant mano šventinio stalo bus suktinukai su silke. Skubu pasidalinti su jumis receptu ir tikiuosi, kad ši idėja patiks ir jums“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 2–3 virtų bulvių, 2–3 virtų kiaušinių, 1 virto burokėlio, silkių filė, majonezo, prieskoninių žolelių (naudojau džiovintas petražoles).

Virtas bulves sugrūdau ir bulvių košę sudėjau ant maistinės plėvelės, paploninau, padarydama tarsi paklodę(15 × 25). Atskirai sutarkavau kiaušinio baltymus ir trynius. Ant bulvių košės paklodės per visą jos dydį sudėjau tarkuotis baltymus, ant viršaus tarkuotus trynius.

Virtus burokėlius sutarkavau, nusausinau popierine servetėle ir sudėjau ant kiaušinio trynių. Silkių filė supjausčiau siauromis juostelėmis ir sudėjau per vidurį išilgai. Beliko viską atsargiai susukti.

P.s. Susukimui rekomenduoju pasinaudoti bambukiniu kilimėliu, kurio pagalba labai lengvai ir greitai susuksite vyniotinį. Susuktą vyniotinį palikau šaldytuve sutvirtėti kelioms valandoms. Prieš patiekiant, vyniotinį sutepiau majonezu, apibarsčiau prieskoninėmis žolelėmis ir supjausčiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų