Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kai pabosta įprasta balta mišrainė, maišau šią šiek tiek kitokią, bet gaivesnę jos versiją. Šia mišraine mane prieš keletą metų pavaišino kaimynė Edita. Ir nuo tada ji papildė mano mėgstamų mišrainių sąrašą. Taigi receptu dalinuosi ir su jumis“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Kai pabosta įprasta balta mišrainė, maišau šią šiek tiek kitokią, bet gaivesnę jos versiją. Šia mišraine mane prieš keletą metų pavaišino kaimynė Edita. Ir nuo tada ji papildė mano mėgstamų mišrainių sąrašą. Taigi receptu dalinuosi ir su jumis“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Ingredientai mišrainei: 5 virtos bulvės; 2 virtos morkos; 3 virti kiaušiniai; 1 poras; 0,3 l konservuotų kukurūzų; Žiupsnis druskos; Žiupsnis pipirų; Majonezo pagal poreikį.

Bulves, morkas, kiaušinius supjaustome kubeliais. Porą susmulkiname. Nuo kukurūzų nupilame skystį. Daržoves sumaišome, pagardiname druska, pipirais ir majonezu. Skanaujame.   

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų