Taip kepti bulvinius blynus išmokė draugė: receptą verta užsirašyti

„Šiandien dalinuosi receptu, kuris yra lietuviškos virtuvės klasika, tik šiek tiek kitaip. Idėja pasidalino draugė Laura, bet konkrečiai neminėjo nei kiek ko dėti, nei kaip tiksliai daryti. Idėją pasiskolinau, bet dariau pagal savo supratimą. Tad pristatau super duper paprastą bulvinių blynų su faršu variantą“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

Ingredientai: 5 didelės bulvės, 2 svogūnai, 300 g maltos mėsos (naudojau kiaulienos), 1 kiaušinis, pagal skonį druskos, pagal skonį maltų pipirų, aliejaus kepimui.

Bulves nulupkite ir kartu su svogūnais sutarkuokite su smulkia tarka. Lengvai nuspauskite. Maltą mėsą sausoje keptuvėje apkepinkite lengvai. Į tarkių masę sudėkite kepintą mėsą, muškite kiaušinius, pagardinkite druska bei pipirais. Gerai išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir formuokite blynus. Kepkite, kol blynai iškepa. Valgykite su grietine.


Rašyti komentarą...
S
Senele
2021-07-25 06:44:19
Pranešti apie netinkamą komentarą
Bulviniai blynai yra vien is bulviu, farsa palik kotletam.
Atsakyti
-14

s
studentė
2021-07-24 19:37:55
Pranešti apie netinkamą komentarą
čia receptą pirmą kartą tikriausiai sužinojo moksleivį 6 klasės.Nes jau visos aštuntokės moka tokius blynus kepti.O be to žiauri klaida-faršą kepti.Jis dedamas žalias.
Atsakyti
-28

d
darbų mokytoja
2021-07-24 19:40:20
Pranešti apie netinkamą komentarą
gėda ant visos Lietuvos,tik dabar išmoko bulvinius blynus su faršu kepti,ajajai...
Atsakyti
-21

SKAITYTI KOMENTARUS (31)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų