Taip kepti bulvinius blynus išmokė draugė: receptą verta užsirašyti

, Publikuota 2021.07.24 11:45

Savamokslis 2021-07-30 22:34:43
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
O farsa i subine? Dariau daug ivairiu budu ir orkaiteij..trumpai pasakysiu gera recepta tarke kaip visada savo darykit paimkite tarke su samciu i keptuve neperdaug nes blynai per dieli ir puszaliai bus idekite plonai suformave farso zalio nekepto suformuokite trys ant dvieju puse cm storio net plonesny dedam ant blyno ji ispaudziam atsargiai tada dedam su saukstu ant virsaus tarke kol graziai paslepiam mesa ant mazos ugnies viska gerai apkepam is vienos o poto dviem sakutem apverte kita puse is patirties sakau ganasi superiniai...   ATSAKYTI
Olga 2021-07-27 21:03:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Labai gerai,galima ir taip.Bus blynai ir bulviniai ir su mėsa.Jeigu norima ir skanių bulvių ir mesites kartu!    ATSAKYTI
Julija 2021-07-26 22:08:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
O kur svogūnas dingo   ATSAKYTI
Mama 2021-07-26 08:50:17
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Riebalų bomba.Jei bulviniai kam mėsa   ATSAKYTI
Nana 2021-07-25 23:08:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Jau seniai taip kepam, jei neturiu faršo dedu spirgų   ATSAKYTI
Pikta 2021-07-29 11:19:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
O jai ir spirgu neturiu, tada visiems pasakau, dinkit nua stalo greičiau, ėst nebus šendien, pirma užsidirbk it, kad dar blynai būtų su spirgais,    ATSAKYTI
Lina 2021-07-25 16:55:17
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Aš senai taip darau. Kugeliui taip pat įtarkuoju svogūną.   ATSAKYTI
Ruta 2021-07-25 22:49:00
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
O as pirma karta isgirdau . Tiesiog musu kraste taip nekepa . Bandysiu .   ATSAKYTI
Idomu 2021-07-29 11:21:07
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Koks tas jūsų dievo užmirštas kraštas, kad pirmą kartą išgirdau ir pamatei, bulvinius blynus?   
Tomas 2021-07-25 16:04:29
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
As jau trecioj klasej pats kepdavau tokius blynus jie vadinasi aukstaitiski blynai ozka tu blt.    ATSAKYTI
Tomas 2021-07-25 16:06:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
As jau pries keturiasdesimt metu juos kepiau   ATSAKYTI
Untokas 2021-07-29 11:23:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
O aš kai gimiau, iš karto pradėjau kepti į pampersus bulvinius blynus, dabar jau nekepu  
Ricardas 2021-07-25 14:45:18
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Čia kaip ir kėdainiu blinai   ATSAKYTI
Ricardas 2021-07-25 14:44:32
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Čia kaip ir kėdainiu blinai   ATSAKYTI
AtsakymasR 2021-07-29 11:26:04
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Gali būti ir Josvainių, kaip sakysi, taip nepagadinsi, svarbiausia bulbu, kad butu   ATSAKYTI
Bulvinis 2021-07-25 13:57:29
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Mesa mesa, o kam ta mesa? Bulynai įra blynai jokių mesų   ATSAKYTI
Rima 2021-07-25 13:49:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Ačiū, reiks pabandyti. Nežinojau šito būdo. Turėtų būti skanu ir greičiau pagaminama.    ATSAKYTI
Vika 2021-07-25 10:44:45
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Geras ir paprastas būdas. Ačiū   ATSAKYTI
Vika 2021-07-25 10:43:09
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Ačiū, geras ir paprastas būdas.    ATSAKYTI
Bdn 2021-07-25 09:32:49
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Dėl skonio nesiginčijama, kam kaip skanu, taip tas kepa    ATSAKYTI
Senele 2021-07-25 06:44:19
Pranešti apie netinkamą komentarą
-14
Bulviniai blynai yra vien is bulviu, farsa palik kotletam.   ATSAKYTI
Onutė 2021-07-26 22:51:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ir aš taip manau, bulviniai blynai, tai bulviniai, o faršas lai lieka kotletas... ar žemaičių blynams   ATSAKYTI
Jelena Valinaitiene 2021-07-27 19:44:48
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Galima idaryti blynus farsu bus kepti cepelinai   ATSAKYTI
studentė 2021-07-24 19:37:55
Pranešti apie netinkamą komentarą
-28
čia receptą pirmą kartą tikriausiai sužinojo moksleivį 6 klasės.Nes jau visos aštuntokės moka tokius blynus kepti.O be to žiauri klaida-faršą kepti.Jis dedamas žalias.   ATSAKYTI
O? 2021-07-25 15:16:49
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
O bandėt dėti apkepą faršą,? Buvo neskanu ar skanu? Zmoniu skoniai skiriasi, todėl bambeti dėl kitaip kepamų blynų yra.... seneliokiška.    ATSAKYTI
l 2021-07-28 10:08:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
faršas neiškeps :(   ATSAKYTI
Vaida 2021-07-24 12:00:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
-9
Prie ko tie pomidorai, prie "vadinamų, bulvinių blynu"?    ATSAKYTI
darbų mokytoja 2021-07-24 19:40:20
Pranešti apie netinkamą komentarą
-21
gėda ant visos Lietuvos,tik dabar išmoko bulvinius blynus su faršu kepti,ajajai...   ATSAKYTI
Kodėl 2021-07-25 08:58:19
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Jokia negėda. Niekas negali visko žinoti. Tokių žmonių nebūna. Ir aš pirmą kartą tokį receptą sužinojau. Mūsų šeimoj niekas tokių nekepė.Ačiū,kad žmogus pasidalino, manau turi būt skanu ir sotu  
2021-07-26 01:51:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Viskas faineip  
Genė 2021-07-30 22:38:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nieko tokio,jei žmogus padidalino,gal kažkas nemokėjo,praverčia viskas,ką sužinai  
REKLAMA
Į viršų