Rašyti komentarą...
O farsa i subine? Dariau daug ivairiu budu ir orkaiteij..trumpai pasakysiu gera recepta tarke kaip visada savo darykit paimkite tarke su samciu i keptuve neperdaug nes blynai per dieli ir puszaliai bus idekite plonai suformave farso zalio nekepto suformuokite trys ant dvieju puse cm storio net plonesny dedam ant blyno ji ispaudziam atsargiai tada dedam su saukstu ant virsaus tarke kol graziai paslepiam mesa ant mazos ugnies viska gerai apkepam is vienos o poto dviem sakutem apverte kita puse is patirties sakau ganasi superiniai...
Labai gerai,galima ir taip.Bus blynai ir bulviniai ir su mėsa.Jeigu norima ir skanių bulvių ir mesites kartu!
O kur svogūnas dingo
Riebalų bomba.Jei bulviniai kam mėsa
Jau seniai taip kepam, jei neturiu faršo dedu spirgų
@Nana O jai ir spirgu neturiu, tada visiems pasakau, dinkit nua stalo greičiau, ėst nebus šendien, pirma užsidirbk it, kad dar blynai būtų su spirgais,
Aš senai taip darau. Kugeliui taip pat įtarkuoju svogūną.
@Lina O as pirma karta isgirdau . Tiesiog musu kraste taip nekepa . Bandysiu .
@Ruta Koks tas jūsų dievo užmirštas kraštas, kad pirmą kartą išgirdau ir pamatei, bulvinius blynus?
As jau trecioj klasej pats kepdavau tokius blynus jie vadinasi aukstaitiski blynai ozka tu blt.
@Tomas As jau pries keturiasdesimt metu juos kepiau
@Tomas O aš kai gimiau, iš karto pradėjau kepti į pampersus bulvinius blynus, dabar jau nekepu
Čia kaip ir kėdainiu blinai
Čia kaip ir kėdainiu blinai
@Ricardas Gali būti ir Josvainių, kaip sakysi, taip nepagadinsi, svarbiausia bulbu, kad butu
Mesa mesa, o kam ta mesa? Bulynai įra blynai jokių mesų

Skaitomiausios naujienos




Į viršų