Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Ačiū, reiks pabandyti. Nežinojau šito būdo. Turėtų būti skanu ir greičiau pagaminama.
Geras ir paprastas būdas. Ačiū
Ačiū, geras ir paprastas būdas.
Dėl skonio nesiginčijama, kam kaip skanu, taip tas kepa
Bulviniai blynai yra vien is bulviu, farsa palik kotletam.
@Senele Ir aš taip manau, bulviniai blynai, tai bulviniai, o faršas lai lieka kotletas... ar žemaičių blynams
@Senele Galima idaryti blynus farsu bus kepti cepelinai
čia receptą pirmą kartą tikriausiai sužinojo moksleivį 6 klasės.Nes jau visos aštuntokės moka tokius blynus kepti.O be to žiauri klaida-faršą kepti.Jis dedamas žalias.
@studentė O bandėt dėti apkepą faršą,? Buvo neskanu ar skanu? Zmoniu skoniai skiriasi, todėl bambeti dėl kitaip kepamų blynų yra.... seneliokiška.
@studentė faršas neiškeps :(
Prie ko tie pomidorai, prie "vadinamų, bulvinių blynu"?
@Vaida gėda ant visos Lietuvos,tik dabar išmoko bulvinius blynus su faršu kepti,ajajai...
@darbų mokytoja Jokia negėda. Niekas negali visko žinoti. Tokių žmonių nebūna. Ir aš pirmą kartą tokį receptą sužinojau. Mūsų šeimoj niekas tokių nekepė.Ačiū,kad žmogus pasidalino, manau turi būt skanu ir sotu
@darbų mokytoja Viskas faineip
@darbų mokytoja Nieko tokio,jei žmogus padidalino,gal kažkas nemokėjo,praverčia viskas,ką sužinai

Skaitomiausios naujienos




Į viršų