Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Ačiū, reiks pabandyti. Nežinojau šito būdo. Turėtų būti skanu ir greičiau pagaminama.
Geras ir paprastas būdas. Ačiū
Ačiū, geras ir paprastas būdas.
Dėl skonio nesiginčijama, kam kaip skanu, taip tas kepa
Bulviniai blynai yra vien is bulviu, farsa palik kotletam.
@Senele
Ir aš taip manau, bulviniai blynai, tai bulviniai, o faršas lai lieka kotletas... ar žemaičių blynams
@Senele
Galima idaryti blynus farsu bus kepti cepelinai
čia receptą pirmą kartą tikriausiai sužinojo moksleivį 6 klasės.Nes jau visos aštuntokės moka tokius blynus kepti.O be to žiauri klaida-faršą kepti.Jis dedamas žalias.
@studentė
O bandėt dėti apkepą faršą,? Buvo neskanu ar skanu? Zmoniu skoniai skiriasi, todėl bambeti dėl kitaip kepamų blynų yra.... seneliokiška.
@studentė
faršas neiškeps :(
Prie ko tie pomidorai, prie "vadinamų, bulvinių blynu"?
@Vaida
gėda ant visos Lietuvos,tik dabar išmoko bulvinius blynus su faršu kepti,ajajai...
@darbų mokytoja
Jokia negėda. Niekas negali visko žinoti. Tokių žmonių nebūna. Ir aš pirmą kartą tokį receptą sužinojau. Mūsų šeimoj niekas tokių nekepė.Ačiū,kad žmogus pasidalino, manau turi būt skanu ir sotu
@darbų mokytoja
Viskas faineip
@darbų mokytoja
Nieko tokio,jei žmogus padidalino,gal kažkas nemokėjo,praverčia viskas,ką sužinai
Taip kepti bulvinius blynus išmokė draugė: receptą verta užsirašyti