Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aš mielai šią mišrainę valgau ir vieną, kaip užkandį. Nes ji tikrai yra skani ir labai soti. Labai gerai pamenu, kai ja mane pavaišino Agnė. Užsirašiau receptą, ir kartais šia mišraine lepinu savo šeimą“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Aš mielai šią mišrainę valgau ir vieną, kaip užkandį. Nes ji tikrai yra skani ir labai soti. Labai gerai pamenu, kai ja mane pavaišino Agnė. Užsirašiau receptą, ir kartais šia mišraine lepinu savo šeimą“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 8. Užtruksite apie 15 min: 1 l marinuotų agurkų; 1 poras; 1 skardinė baltų konservuotų pupelių; 1 skardinė raudonų konservuotų pupelių; 1 skardinė karališkų konservuotų pupelių; 300 g k. r. kumpio; Žiupsnis druskos; Majonezo pagal poreikį.

Mišrainės receptas

Pupeles supilame į kiauraindį ir leidžiame skysčiui nusivarvėti. Agurkus ir filė supjaustome šiaudeliais, porą smulkiais gabalėliais. Maišome pupeles su kumpiu. agurku, poru. Pagardiname druska. Maišome su majonezu ir ragaujame.   

 

Ko toliau tuo reklamuoja didesnius jovalus, kurių pavalgęs gali vemt toliau negu matai.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų