Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šį kartą dalinuosi labai skaniu šašlykų receptu, kurį jau ne kartą išbandėme savo draugų rate“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Šį kartą dalinuosi labai skaniu šašlykų receptu, kurį jau ne kartą išbandėme savo draugų rate“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

 

6 asmenims: 1,5 kg kiaulienos sprandinės; 2 svogūnai; 100 g juodos arbatos; 2 šaukšteliai džiovintų bazilikų; 2 šaukšteliai džiovintų raudonėlių; 1 šaukštelis druskos; 1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų.

Šašlykų marinato receptas

Arbatžoles užpilkite verdančiu vandeniu (apie 1 l.) ir palikite pritraukti. Atvėsusią arbatą perkoškite per sietelį. Į atvėsusią arbatą sudėkite supjaustytą gabaliukais kiaulienos sprandinę ir palikite kelioms valandoms pasimarinuoti.

Kai mėsa pasimarinuos arbatoje, nupilkite skystį ir sudėkite smulkintus svogūnus, džiovintas žoleles, pipirus ir gerai  rankomis išmaigykite. Palikite valandai šaldytuve.

Prieš veriant ant iešmų mėsą padruskinkite. Kepkite mėsą suvertą ant iešmų vis pavartant, kol iškeps. Valgome su salotomis.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų