REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart jis pagamino kreminę pastą su jautiena azijietiškai. 

Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart jis pagamino kreminę pastą su jautiena azijietiškai. 

REKLAMA

Nors lankėsi Anykščiuose, kur susitiko su Valdemaru Juška, su broliu šiltnamiuose auginančiu braškes, tačiau pakvietęs į virtuvę nustebino ne tik patiekalais su lietuvių pamiltomis braškėmis.

Bet kokiu oru gomurį visada paglosto makaronų patiekalai – gardi jautiena ir kreminis padažas nukels tiesiai į tolimąsias Azijos šalis. 

Gian Luca primena, kad mėsą prieš gaminant visada reikia nusausinti, tai kuo puikiausiai galima padaryti panaudojant popierinį rankšluostį.  

REKLAMA
REKLAMA

Pasigaminę šį makaronų patiekalą tikrai nepasigailėsite – pasigardžiuodami juos valgys visi šeimos nariai, o skonis užburs nuo pat pirmo kąsnio. 

REKLAMA

Kreminė pasta su jautiena azijietiškai 

Reikės: „Feel the Beef“ marmurinės jautienos, „Hochland“ lydyto sūrio trikampiais; „Malsena Linguine“ kietagrūdžių kviečių ilgųjų makaronų; smulkintų lazdyno ir kedro riešutų; sojos padažo; alyvuogių aliejaus; medaus; česnako; šalotinio svogūno; paprikos; druskos; pipirų. 

Jautieną susmulkiname ir paruošiame marinatą: pilame sojos, alyvuogių aliejaus, smulkinto česnako ir dedame šaukštą medaus. Viską pagardiname druska ir pipirais, paliekame pasimarinuoti. 

Susmulkiname šalotinį svogūną, paprikas. Pasūdome verdantį vandenį, į jį dedame makaronus ir verdame 10 minučių. Į įkaitintą keptuvę dedame jautieną, gerai pakepame. Suberiame svogūną, po to papriką. Daržovėms apkepus, dedame lydytą sūrelį ir gerai  išmaišome. Išvirusius makaronus dedame į keptuvę, šiek tiek įpilame makaronų virimo vandens. Gerai išmaišome ir skanaujame. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų