• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Troškinys ale sriuba. Kaip bepavadinsi, taip nepagadinsi“, – savos gamybos aštrų kiaulienos troškinį apibūdino tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Troškinys ale sriuba. Kaip bepavadinsi, taip nepagadinsi“, – savos gamybos aštrų kiaulienos troškinį apibūdino tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Reikės:

  • 500 g kiaulienos sprandinės;
  • Druskos pagal skonį;
  • Žiupsnio pipirų;
  • Žiupsnio maltų lauro lapų;
  • 1 a. š. mėsos pr.;
  • 2 skiltelės česnako;
  • 1 svogūno;
  • 1 morkos;
  • 1 raudonosios paprikos;
  • 0,5 poro;
  • 1 saliero stiebo;
  • 2 v. š. perlinių kruopų (brinkintų);
  • 3 bulvių;
  • Ryšulėlio svogūnų laiškų;
  • 1 a. š. adžikos;
  • 0,5 l vandens;
  • 2 pomidorų (naudojau savo šaldytus);
  • Šlakelio aliejaus.

Mėsą supjaustome kąsnio dydžio gabalėliais, pabarstome druska, pipirais, mėsos prieskoniais, lauro lapais, smulkintu česnaku.

Daržoves nulupame. Svogūną, porą, česnaką supjaustome smulkiais gabalėliais, bulves kubeliais, papriką kubeliais, morką sutarkuojame.

REKLAMA
REKLAMA

Troškintuve įkaitiname aliejų, sudedame mėsos gabalėlius ir pakepiname, kol ši gražiai apskrus. Sudedame smulkintas daržoves, išskyrus  bulves ir pakepiname, keletą min..

Sudedame smulkintus pomidorus, adžiką, suberiame perlines kruopas, bulvių gabalėlius, užpilame vandeniu, pagardiname druska. Troškiname apie 30–40 min. Pabarstome smulkintais svogūnų laiškais.

Kviečiame atrasti naują tv3.lt turinį! Nuo šiol portale jūsų laukia kasdien nauji testai – išbandykite savo žinias ir smagiai praleiskite laiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų