REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tikras išsigelbėjimas turėti šaldytuve sluoksniuotos tešlos ir nesvarbu, šaldyta tai ar šviežia tešla. Gal keistai atrodys, bet šviežią sluoksniuotą tešlą išbandžiau pirmą kartą. Kaip patiko, nerealiai smagu su ja pažaisti. Nesigėdinsiu pasigirti, kad pirmas blynas, o tiksliau, kepamas štrudelis man pavyko kuo puikiausiai, gavosi labai labai gardus. Žodžiu, vos keli ingredientai, kuriuos dažniausiai turime savo namuose ir štrudelis pagamintas“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Tikras išsigelbėjimas turėti šaldytuve sluoksniuotos tešlos ir nesvarbu, šaldyta tai ar šviežia tešla. Gal keistai atrodys, bet šviežią sluoksniuotą tešlą išbandžiau pirmą kartą. Kaip patiko, nerealiai smagu su ja pažaisti. Nesigėdinsiu pasigirti, kad pirmas blynas, o tiksliau, kepamas štrudelis man pavyko kuo puikiausiai, gavosi labai labai gardus. Žodžiu, vos keli ingredientai, kuriuos dažniausiai turime savo namuose ir štrudelis pagamintas“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: šviežios sluoksniuotos tešlos (1 pak.), 23 obuolių, 1 kiaušinio, 1 v.š. rudojo cukraus (pagal skonį), 12 a.š. cinamono, 1 v.š. sviesto.

Obuolius nulupau, išėmiau sėklytes ir supjausčiau mažais gabaliukais. Galite tarkuoti, bet man patinka jausti obuolių gabaliukus. Keptuvėje, ant sviesto pakepinau pjaustytus obuolius, pagardindama juos cukrumi ir cinamonu. Apkeptus, kiek suminkštėjusius obuolius palikau atvėsti.

Ant sluoksniuotos tešlos vieno krašto sudėjau apkeptus obuolius ir susukau į ritinėlį, viršuje padariau įpjovimus ir aptepiau kiaušinio plakiniu. Kepiau įkaitintoje iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~ 2530 min. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų