REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kai buvome pas tėvelius, Mama pavaišino menkių kepenėlių mišraine. Likau sužavėta šios mišrainės skoniu, todėl nieko nelaukdama pasigaminau ir aš. Gardžios mišrainės receptu skubu pasidalinti ir su jumis“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Kai buvome pas tėvelius, Mama pavaišino menkių kepenėlių mišraine. Likau sužavėta šios mišrainės skoniu, todėl nieko nelaukdama pasigaminau ir aš. Gardžios mišrainės receptu skubu pasidalinti ir su jumis“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 120 gr rūkytų menkių kepenėlių savo aliejuje, 23 virtų bulvių, 1 rauginto agurko, 1 virtos morkos, 23 v.š. konservuotų žirnelių, svogūno, 1 skiltelę česnako (pagal skonį), pipirų ir druskos (pagal skonį), majonezo.

Bulves, morkas, agurką ir svogūną supjausčiau, česnaką išspaudžiau. Į dubenį sudėjau pjaustytas daržoves, subėriau žirnelius ir gabaliukais pjaustytas menkių kepėnėles. Mišrainę pagardinau prieskoniais, majonezu ir išmaišiau. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų