REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pasidalinsiu gardžia idėja, kuri puikiai tiks tiek pietums, tiek vakarienei. Dažniausia vištienos kepsnius gaminu su džiūvesėliais. Tačiau radusi virtuvės spintelėje kukurūzų dribsnių likutį, net nedvejodama nusprendžiau juos sunaudoti kepant vištieną. Kepsniai gavosi labai gardūs... Traški plutelė, vištiena sultinga, o ir virtuvėje sugaišau 12–15 minučių“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Pasidalinsiu gardžia idėja, kuri puikiai tiks tiek pietums, tiek vakarienei. Dažniausia vištienos kepsnius gaminu su džiūvesėliais. Tačiau radusi virtuvės spintelėje kukurūzų dribsnių likutį, net nedvejodama nusprendžiau juos sunaudoti kepant vištieną. Kepsniai gavosi labai gardūs... Traški plutelė, vištiena sultinga, o ir virtuvėje sugaišau 12–15 minučių“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės (4 kepsniams): 2 vištienos krūtinėlių, 1–2 kiaušinių, 3–4 saujų kukurūzų dribsnių, vištienos prieskonių, pipirų ir druskos, kokosų aliejaus kepimui arba aliejau.

Vištienos kepsnelių receptas

Vištieną perpjoviau išilgai, pagardinau prieskoniais. Kukurūzų dribsnius truputį sutraiškiau į mažesnius trupinukus. Dubenėlyje suplakiau kiaušinius. Vištieną mirkiau kiaušinio plakinyje, paskui į kukurūzų dribsnius. Kepiau kepsnelius keptuvėje, po kelias minutes juos apkepant iš abiejų pusių. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų