Porcijos 3. Užtruksite apie 20 min.
- 1 kiaušinis;
- 200 ml pieno;
- 1 v. š. cukraus;
- 1 a. š. vanilinio cukraus;
- 9–10 v. š. miltų;
- 1 a. š. kepimo miltelių;
- 1 v. š. aliejaus;
- 1 – 2 bananai;
- Saujelė šokolado lašelių (tiks ir smulkintas šokoladas);
- Cukraus pudros, pabarstyti;
- Braškių, patiekti.
Blynelių receptas
Kiaušinį išsukame su cukrumi ir vanilinu. Supilame pieną ir aliejų. Išmaišome. Suberiame miltus ir kepimo miltelius. Tešlą gerai išplakame šluotele, kad neliktų miltų gumulėlių. Bananus supjaustome griežinėliais.
Įkaitiname keptuvę. Šaukštu dedame tešlos. Ant blynelio banano griežinėlį, pabarstome šokolado gabalėliais. Ant viršaus užpilame dar tešlos. Kepame uždengę dangčiu ant silpnos kaitros, iš abiejų pusių, kol blyneliai gražiai apskrus ir iškeps.
Pabarstome cukraus pudra. Patiekiame su šviežiomis braškėmis.











































































































































































































































































































