• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Soti, išraiškingo skonio mišrainė, labai tiksianti vakarėliams ir šventėms. Jei mišrainės iš karto nevalgote, skrebučius dėkite prieš patiekdami, nes jie suminkštės“, – sako tinklaraščio „Jurgittos receptai“ autorė.

„Soti, išraiškingo skonio mišrainė, labai tiksianti vakarėliams ir šventėms. Jei mišrainės iš karto nevalgote, skrebučius dėkite prieš patiekdami, nes jie suminkštės“, – sako tinklaraščio „Jurgittos receptai“ autorė.

REKLAMA

Ingredientai: 200–300 gr rūkytos vištienos (naudojau vištienos ketvirtį); 150 gr fermentinio sūrio; 200 gr virtų arba konservuotų pupelių; 100–200 gr konservuotų kukurūzų; 1–2 marinuoti agurkai; kelios riekės juodos duonos; 1 skiltelė česnako; druskos; majonezo.

Mišrainės receptas

Česnaką susmulkiname ir įtriname į duonos riekeles, pabarstome druska. Tada supjaustome kubeliais ir paskrudiname sausoje keptuvėje. Pjaustomus ingredientus supjaustome kubeliais.

Visus ingredientus sumaišome su majonezu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų