Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Noriu su jumis pasidalinti silkių ir burokėlių salotų receptu. Net nežinau ar tai pavadinti salotomis, bet tiesiog silkė su burokėliais, avokadu, kelmučiais. Užkandį ruošiau konditeriniame žiede, kad viskas dailiau atrodytų. Galite naudoti virtą arba keptą orkaitėje burokėlį, kaip jums patinka labiau“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Noriu su jumis pasidalinti silkių ir burokėlių salotų receptu. Net nežinau ar tai pavadinti salotomis, bet tiesiog silkė su burokėliais, avokadu, kelmučiais. Užkandį ruošiau konditeriniame žiede, kad viskas dailiau atrodytų. Galite naudoti virtą arba keptą orkaitėje burokėlį, kaip jums patinka labiau“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

 

Porcijos 2. Užtruksite apie 10 min: 1 burokėlis virtas/keptas orkaitėje; 1 avokadas; 1 raudonas svogūnas; 2 silkės filė; 2 v. š. majonezo; Keli svogūnų laiškai; Saujelė marinuotų kelmučių; Žiupsnis druskos; Šlakelis citrinos sulčių.

Mišrainės receptas

Avokadą perpjauname per pusę, išimame kaulą, šaukštu išskobiame minkštimą ir supjaustome kubeliais. Apšlakstome citrinų sultimis. Avokadą sudedame į konditerinį žiedą arba į indą, kuriame patieksite salotas.

REKLAMA

Silkių filė taip pat supjaustome nedideliais gabalėliais ir sudedame ant avokado. Burokėlius supjaustome kubeliais, raudoną svogūną smulkiais gabalėliais.

Pagardiname druska ir išmaišome. Sudedame ant silkės. Ant viršaus užtepame majonezo. Pabarstome smulkintais svogūnų laiškais. Ant viršaus uždedame marinuotus kelmučius. 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų