Šašlykai marinuoti su gazuotu vandeniu: ragina išbandyti šį receptą

„Kiekviena šeimininkė turi savo geriausią ir mėgstamiausią marinato receptą. Šį kartą aš šašlyką marinavau su mineraliniu vandeniu. Labai norėjau išbandyti šį variantą“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

Reikės: 3 kg sprandinės; 0,5 l gazuoto mineralinio vandens; 4 svogūnai; 6 skiltelės česnako; Druskos pagal skonį; Žiupsnis pipirų; Žiupsnis lauro lapelių;  1 a. š. žolelių prieskonių; 1 citrinos sultys.

Mėsą supjaustome gabalėliais. Svogūną, česnaką pasmulkiname. Mėsą gardiname prieskoniais, įspaudžiame citrinos sulčių, užpilame mineraliniu, sudedame smulkintus svogūnus su česnakais. Viską gerai išmaišome. Paliekame marinuotis. Aš padedu 2 paroms šaltai. Kepame, mėgaujamės. Valgėme tradiciškai su ryžiais ir daržovėmis.  


Rašyti komentarą...
P
Puse velnio
2021-05-01 06:54:09
Pranešti apie netinkamą komentarą
Reiketu pridurti,kad labiau tinka marinuoti riebesne mesa.
Atsakyti
0

M
Maklius
2021-05-03 12:12:51
Pranešti apie netinkamą komentarą
Bandžiau labai gaunasi geras, pats neragavau, bijojau, kad gali pritrūkti sveciams
Atsakyti
0

M
Mėgėja
2021-05-04 22:02:12
Pranešti apie netinkamą komentarą
Seniai naudojam šitą rauginimą , vadiname greituoju būdu, naudojam Vytautą, sūresnį
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (5)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų