Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Obuolių padažas (nuotr. Organizatorių)

Populiariosios TV3 laidos „La maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos vedėjas Mindaugas Rainys lankėsi išskirtinėje sodyboje su šimtamečiu sodu, iš kurio derliaus gamino skaniausius patiekalus: patarškos krūtinėlę su obuoliais, degintą sūrio pyragą su kriaušėmis ir kitus gardumynus. Semkitės kulinarinių idėjų su „La maistu“!

6

Populiariosios TV3 laidos „La maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos vedėjas Mindaugas Rainys lankėsi išskirtinėje sodyboje su šimtamečiu sodu, iš kurio derliaus gamino skaniausius patiekalus: patarškos krūtinėlę su obuoliais, degintą sūrio pyragą su kriaušėmis ir kitus gardumynus. Semkitės kulinarinių idėjų su „La maistu“!

REKLAMA

Sodyba, kurioje įsikūrę šeimininkai Vida ir Simas Šatkauskai, skaičiuoja visą šimtą metų – ji įkurta 1900-aisiais. Čia galima pamatyti ir šimtametį sodą – 2,3 hektaro plote auga net apie 150 medžių, todėl derliaus užtenka ir šeimai (pora augina keturis vaikus), ir augintiniams, ir svečiams. 

REKLAMA

Sodybos šeimininkas Simas gamino degintą baskų sūrio pyragą su kriaušėmis ir levandomis bei obuolių čatnį. Vylius gamino grilyje keptą sūrio sumuštinį su kriaušėmis, obuoliais, karamele ir cinamonu, o Tomas – keptus obuolius su patarškos krūtinėle ir keptų obuolių padažą su rozmarinais.

Karamelinis obuolių pagardas

Puikus karamelinis obuolių pagardas. Labai tinka gardinti blyneliams, košei ir kitiems mėgstamiems patiekalams.

Receptą žiūrėkite:

Obuolių padažas – tobulas prie paukštienos

Nesudėtingai paruošiamas ir labai gardus saldžiarūgštis obuolių padažas. Šiuo padažu labai tinka gardinti paukštienos patiekalus.

Receptą žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų