Jis siūlo išmėginti bulvių plokštainį su varškės įdaru. Taigi, jums reikės visko taip, kaip paprastai ruošiate kugelį, tik nepamirškite puskilogramio varškės.
Plokštainiui: 6-8 bulvių, 4 svogūnų, pusės litro verdančio pieno, druskos, prieskonių, 1 kiaušinio. Atskirai pakepinkite spirgučius su pieno ir miltų mišiniu. Ypatingam įdarui: trintos varškės.
Bulves ir svogūnus sutarkuokite. Pieną užvirkite ir nuplikykite paruoštą masę, pagardinkite prieskoniais ir druska. Įmuškite kiaušinį.
Sudėkite pusė paruoštos masės į kepimo formą, supilkite varškę ant masės ir uždenkite likusia paruošta mase.
Šaukite į orkaitę ir kepkite įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje, kugelį kepkite 40-50 minučių. Jei kugelis storesnis, reikėtų kepti ilgiau.
Skanaus!
Šaltinis: Pas Rimuką virtuvėje