Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek muskato
  • 1 vienetas salierų (šaknis)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 stiklinė kefyro
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų aliejaus
  • 500 gramų žuvies (filė)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Saliero šaknį išvirti pasūdytame vandenyje. Atvėsinti, nulupti ir supjaustyti gabaliukais.
    Svogūnus supjaustyti ir patroškinti kartu su salierais aliejuje.
    Tada į salierų troškinį sudėti žuvį, įberti muskato, supilti kefyrą ir troškinti uždengus 15-20 min.
    Patiekti troškinį su kapotais žalumynais ir citrinos griežinėliais.

Autorius: Loriana

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek muskato
  • 1 vienetas salierų (šaknis)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 stiklinė kefyro
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų aliejaus
  • 500 gramų žuvies (filė)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Saliero šaknį išvirti pasūdytame vandenyje. Atvėsinti, nulupti ir supjaustyti gabaliukais.
    Svogūnus supjaustyti ir patroškinti kartu su salierais aliejuje.
    Tada į salierų troškinį sudėti žuvį, įberti muskato, supilti kefyrą ir troškinti uždengus 15-20 min.
    Patiekti troškinį su kapotais žalumynais ir citrinos griežinėliais.

Autorius: Loriana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų