INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 0.5 stiklinės kukurūzų (šaldyti)
- 1 stiklinė morkų (smulkintos)
- 1/4 stiklinės svogūnų (kapoti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 3.5 stiklinės sultinio (daržovių)
- 500 gramų žuvies (filė (pvz. menkės))
- 1 stiklinė sparaginių pupelių (šaldytos)
- 0.5 arbatinio šaukštelio džiovintų bazilikų
- 1/4 arbatinio šaukštelio raudonėlių
- 1/5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užkaisti puodą ir ištirpinti jame sviestą bei pakepinti apie 2-3 min. svogūnus bei smulkintą česnaką.
Sudėti morkas, pasmulkintas šparagines pupeles, kukurūzus, supilti sultinį, sudėti prieskonius: SANTA MARIA baziliką, raudonėlį, juoduosius pipirus bei druską ir užvirti.
Užvirus sumažinti ugnį ir uždengus patroškinti apie 8 min.
Sudėti kubeliais supjaustytą žuvies filė ir atidengus, retkarčiais pamaišant, pavirti apie 5-7 min.
Patiekti karštą.
Skanaus.
Autorius: Raminta
REKLAMA