• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 0.5 stiklinės kukurūzų (šaldyti)
  • 1 stiklinė morkų (smulkintos)
  • 1/4 stiklinės svogūnų (kapoti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 3.5 stiklinės sultinio (daržovių)
  • 500 gramų žuvies (filė (pvz. menkės))
  • 1 stiklinė sparaginių pupelių (šaldytos)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio džiovintų bazilikų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio raudonėlių
  • 1/5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 0.5 stiklinės kukurūzų (šaldyti)
  • 1 stiklinė morkų (smulkintos)
  • 1/4 stiklinės svogūnų (kapoti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 3.5 stiklinės sultinio (daržovių)
  • 500 gramų žuvies (filė (pvz. menkės))
  • 1 stiklinė sparaginių pupelių (šaldytos)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio džiovintų bazilikų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio raudonėlių
  • 1/5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užkaisti puodą ir ištirpinti jame sviestą bei pakepinti apie 2-3 min. svogūnus bei smulkintą česnaką.
    Sudėti morkas, pasmulkintas šparagines pupeles, kukurūzus, supilti sultinį, sudėti prieskonius: SANTA MARIA baziliką, raudonėlį, juoduosius pipirus bei druską ir užvirti.
    Užvirus sumažinti ugnį ir uždengus patroškinti apie 8 min.
    Sudėti kubeliais supjaustytą žuvies filė ir atidengus, retkarčiais pamaišant, pavirti apie 5-7 min.
    Patiekti karštą.
    Skanaus.

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų