Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai paprikų
  • 1 valgomasis šaukštas ryžių (miltai)
  • 1 vienetas salierų (šaknelė)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis baltojo vyno
  • 500 gramų žuvies (filė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui papildomai reikės: 3—4 šaukštai vyno, truputį marinuoto imbiero, 3 šaukštai sojos padažo, 150 ml vandens, vidutinio dydžio ridikas.
    Žuvies filė supjaustoma piršto storio juostelėmis. Iš ryžių ir kvietinių miltų paruošiama tiršta tešla. Į ją supilamas baltymas, įpilama vyno ir truputį vandens. (Baltymas prieš tai sumaišomas su vandeniu ir 3 dienas palaikomas šaltoje vietoje.) Svogūnai supjaustomi griežinėliais, pipirai — juostelėmis, salierai — mažais kubeliais. Žuvis ir kiti produktai suvilgomi tešloje ir iškepami keptuvėje.
    Padažui imbieras smulkiai sukapojamas ir išverdamas truputyje vandens. Įpilama vyno, suberiami prieskoniniai žalumynai. Padažas nuo ugnies nukeliamas, atšaldomas, sumaišomas su sutarkuotais ridikais ir išdalijamas porcijomis į nedidelius dubenėlius. Jame suvilgoma kepta žuvis ir daržovės.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų