Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 300 mililitrų grietinėlės (10-15 proc.)
  • 20 gramų želatinos
  • 300 mililitrų sulčių (vyšnių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Želatiną užpilkite 100 ml vandens ir palikite, kad išbrinktų (1 valandai).
    Į grietinėlę įmaišykite cukrų (plakite mikseriu, kad neliktų cukraus granulių; cukraus dėjau 2 šaukštus).
    Į vyšnių sultis (tinka ir kompotas) taip pat įmaišykite cukraus (dėjau 3 šaukštus).
    Ant mažo kaitrumo ugnies ištirpinau pusę želatinos (tik neleiskite užvirti ir visą laiką maišykite).
    Kai šiek tiek pravės, bet nepradės dar stingti, įmaišykite į grietinėlę.
    Grietinėlę supilkite į taures, paverskite ir palikite, šaldytuve, kad sustingtų (p.s. versti taurės nereikia, tačiau gražesne forma sustingsta desertas).
    Laikykite šaldytuve apie 3-4 valandas.
    Po to tą patį pakartokite su vyšnių sultimis: ištirpinkite želatiną, įmaišykite ir supilkite į taures.
    Dėkite į šaldytuvą dar 3-4 valandoms.
    Galima improvizuoti: dėti vaisių, keisti sultis ir pan.
    Skanaus!!!

Autorius: Rūta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 300 mililitrų grietinėlės (10-15 proc.)
  • 20 gramų želatinos
  • 300 mililitrų sulčių (vyšnių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Želatiną užpilkite 100 ml vandens ir palikite, kad išbrinktų (1 valandai).
    Į grietinėlę įmaišykite cukrų (plakite mikseriu, kad neliktų cukraus granulių; cukraus dėjau 2 šaukštus).
    Į vyšnių sultis (tinka ir kompotas) taip pat įmaišykite cukraus (dėjau 3 šaukštus).
    Ant mažo kaitrumo ugnies ištirpinau pusę želatinos (tik neleiskite užvirti ir visą laiką maišykite).
    Kai šiek tiek pravės, bet nepradės dar stingti, įmaišykite į grietinėlę.
    Grietinėlę supilkite į taures, paverskite ir palikite, šaldytuve, kad sustingtų (p.s. versti taurės nereikia, tačiau gražesne forma sustingsta desertas).
    Laikykite šaldytuve apie 3-4 valandas.
    Po to tą patį pakartokite su vyšnių sultimis: ištirpinkite želatiną, įmaišykite ir supilkite į taures.
    Dėkite į šaldytuvą dar 3-4 valandoms.
    Galima improvizuoti: dėti vaisių, keisti sultis ir pan.
    Skanaus!!!

Autorius: Rūta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų