Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų žaliuokių (marinuotos)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus nuplaukite ir sumaišykite salotinėje su smulkintu svogūnu, pipirais, druska bei grietine. Valgykite su duona. Galima patiekti kaip garnyrą prie mėsos ir bulvių patiekalų.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų žaliuokių (marinuotos)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus nuplaukite ir sumaišykite salotinėje su smulkintu svogūnu, pipirais, druska bei grietine. Valgykite su duona. Galima patiekti kaip garnyrą prie mėsos ir bulvių patiekalų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą