Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų žaliuokių (marinuotos)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus nuplaukite ir sumaišykite salotinėje su smulkintu svogūnu, pipirais, druska bei grietine. Valgykite su duona. Galima patiekti kaip garnyrą prie mėsos ir bulvių patiekalų.

Autorius: Tomas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų žaliuokių (marinuotos)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus nuplaukite ir sumaišykite salotinėje su smulkintu svogūnu, pipirais, druska bei grietine. Valgykite su duona. Galima patiekti kaip garnyrą prie mėsos ir bulvių patiekalų.

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų