Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas obuolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 2 vienetai silkių (filė)
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkių filė supjaustykite nedidelėmis juostelėmis, obuolį, agurkus ir svogūno galvutę - kubeliais. Sudėkite susmulkintus svogūnų laiškus bei krapus. Užpilkite grietine, pabarstykite pipirais.
    Salotas galima patiekti prie šviežių su lupenomis virtų bulvių.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų