Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš pradžių kiek abejojau, ar tiek "žolių" duos kokį skonį... bet sūris ir prieskoniai suteikė išskirtinį skonį. Rekomenduoju šį patiekalą kaip sočią ir sveiką vakarienę. O ir patiekalo spalva puikiai pakels nuotaiką.

REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų spagečių
  • 250 gramų brokolių
  • 200 gramų feta sūrio (smulkintas)
  • 150 gramų špinatų
  • 130 gramų žirnių
  • 130 mililitrų baltojo sauso vyno
  • 30 gramų parmezano sūrio (smulkintas)
  • 2 skiltelės česnakų (smulkinti)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai mėtų (džiovintos)
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis malti juodieji pipirai

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti makaronus sūdytame vandenyje.
  2. Daržoves susmulkinti ir pakepinti. Tuomet brokolius supilti į puodą su makaronais ir pavirti, kol suminkštės. Tada nupilti didžiąją dalį vandens. Suberti žirnius, susmulkintą česnaką ir vyną. Gerai išmaišyti ir dar keletą minučių pavirti.
  3. Patiekti apibarsčius fetos ir parmezano sūriu bei džiovintomis mėtomis.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų