Iš pradžių kiek abejojau, ar tiek "žolių" duos kokį skonį... bet sūris ir prieskoniai suteikė išskirtinį skonį. Rekomenduoju šį patiekalą kaip sočią ir sveiką vakarienę. O ir patiekalo spalva puikiai pakels nuotaiką.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 400 gramų spagečių
- 250 gramų brokolių
- 200 gramų feta sūrio (smulkintas)
- 150 gramų špinatų
- 130 gramų žirnių
- 130 mililitrų baltojo sauso vyno
- 30 gramų parmezano sūrio (smulkintas)
- 2 skiltelės česnakų (smulkinti)
- 1 žiupsnelis druskos
- 1 žiupsnelis malti juodieji pipirai
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti makaronus sūdytame vandenyje.
- Daržoves susmulkinti ir pakepinti. Tuomet brokolius supilti į puodą su makaronais ir pavirti, kol suminkštės. Tada nupilti didžiąją dalį vandens. Suberti žirnius, susmulkintą česnaką ir vyną. Gerai išmaišyti ir dar keletą minučių pavirti.
- Patiekti apibarsčius fetos ir parmezano sūriu bei džiovintomis mėtomis.
REKLAMA