Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė grietinės (rūgšti)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 pakelis vanilinio cukraus
  • šiek tiek riebalai
  • šiek tiek cukraus pudros

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė grietinės (rūgšti)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 pakelis vanilinio cukraus
  • šiek tiek riebalai
  • šiek tiek cukraus pudros

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į grietinę įmuškite kiaušinį, du trynius ir gerai išplakite. Miltus persijokite, supilkite į dubenėlį ir į juos supilkite su kiaušiniais išplaktą grietinę, vanilinį cukrų ir išminkykite tešlą. Paskui išmuškite kočėlu ir leiskite kiek pastovėti. Tada iškočiokite plonus lakštus, pjaustykite norimo dydžio juostelėmis, vidurį įpjaukite ir išverskite. Virkite gerai įkaitintuose riebaluose. Išvirus, išgriebkite iš riebalų ir juos nuvarvinkite bei užberkite cukraus pudra.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų