Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno, patiekalas bus unikalesnis. Šį vyną galima pakeisti įprastu vynu arba ryžių mirin. Šis patiekalas yra aštrokas dėl aitriosios paprikos miltelių, bet ne per daug. Jei norisi daugiau aštrumo, dėti daugiau šių miltelių. Šis patiekalas puikiai tiks tiek vakarienei, tiek pietums. Kuminas suteiks išskirtinį kvapą ir kvepės ne tik patiekalas, bet ir visi namai.

REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 450 gramų ėrienos
  • 1/4 stiklinės krakmolo
  • 1 stiklinė kalendrų (smulkintos)
  • 5 skiltelės česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai kumino
  • 2 valgomieji šaukštai maltos aitriosios paprikos
  • 1 valgomasis šaukštas malto imbiero
  • 0.5 valgomojo šaukšto cukraus
  • 2 žiupsneliai sezamo sėklų
  • Marinatui:
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
  • 1 valgomasis šaukštas baltojo vyno
  • 0.5 valgomojo šaukšto druskos
  • Kepimui:
  • 1/4 stiklinės aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti mėsą gabalėliais ir sumaišyti su sojų padažu, vynu ir druska. Marinuoti 30 min. Galima ir per naktį.
  2. Dubenėlyje sumaišyti kuminą, aitriosios paprikos miltelius ir cukrų.
  3. Imti mėsą ir apvolioti krakmole.
  4. Iškepti mėsą keptuvėje įkaitintame aliejuje. Tuomet berti česnakus ir imbierą. Pakepti dar 1 min. Tuomet supilti prieš tai paruoštą dubenėlį su prieskoniais. Galų gale pridėti smulkintą kalendrą.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų