Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 saujos aviečių ( šaldytos, vėlyvosios)
  • 1 litras žaliųjų vynuogių sulčių (naminės)
  • 4 valgomieji šaukštai želatinos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 saujos aviečių ( šaldytos, vėlyvosios)
  • 1 litras žaliųjų vynuogių sulčių (naminės)
  • 4 valgomieji šaukštai želatinos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pagal instrukciją, bet sultyse, paruošti želatiną, supilti į vynuogių sultis, išmaišyti.

    Supilti į indelius, įberti aviečių ir padėti šaltai.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų