REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bananų
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 5 valgomieji šaukštai pieno
  • šiek tiek kokosų (drožlės)
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (skardinė)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bananų
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 5 valgomieji šaukštai pieno
  • šiek tiek kokosų (drožlės)
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (skardinė)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdėkite kondensuoto pieno skardinę į puodą su vandeniu ir pavirkite apie 1 val.
    Suplakite kiaušinius su cukrumi, supilkite pieną, vėl išmaišykite, suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išmaišytą tešlą supilkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
    Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 5 min.
    Iškeptą tešlos lakštą aptepkite kondensuotu pienu, sudėkite nuluptus bananus ir suvyniokite vyniotinį.
    Vyniotinį aptekite likusiu kondensuotu pienu ir apibarstykite kokosų drožlėmis.
    Patiekite supjaustę riekelėmis.

Autorius: Skaistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų