REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 120 gramų cukraus
- 0.5 stiklinės migdolų (smulkinti)
- 5 vienetai obuolių
- 30 mililitrų baltojo vyno
- 30 mililitrų vandens
- 2 valgomieji šaukštai likerio
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- 0.5 stiklinės razinų
- šiek tiek citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplauname obuolius, išimame jų sėklalizdžius.
Į puodą supilame vandenį, vyną, likerį, cukrų, sudedame tarkuotą citrinos žievelę bei išskobtus obuolius ir patroškiname apie 10 min.
Viename dubenyje sumaišome, susmulkintą obuolių minkštimą, razinas bei migdolus.
Patroškintus obuolius įdarome gautu razinų, obuolių minkštimo ir migdolų įdaru.
Įdarytus obuolius dedame į sviestu išteptą kepimo skardą, apipilame juos nuo troškintų obuolių likusiu vyno ir likerio padažu.
Kepame apie 10 min. 150 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 120 gramų cukraus
- 0.5 stiklinės migdolų (smulkinti)
- 5 vienetai obuolių
- 30 mililitrų baltojo vyno
- 30 mililitrų vandens
- 2 valgomieji šaukštai likerio
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- 0.5 stiklinės razinų
- šiek tiek citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplauname obuolius, išimame jų sėklalizdžius.
Į puodą supilame vandenį, vyną, likerį, cukrų, sudedame tarkuotą citrinos žievelę bei išskobtus obuolius ir patroškiname apie 10 min.
Viename dubenyje sumaišome, susmulkintą obuolių minkštimą, razinas bei migdolus.
Patroškintus obuolius įdarome gautu razinų, obuolių minkštimo ir migdolų įdaru.
Įdarytus obuolius dedame į sviestu išteptą kepimo skardą, apipilame juos nuo troškintų obuolių likusiu vyno ir likerio padažu.
Kepame apie 10 min. 150 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą