Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas morkų (nedidelė)
- 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
- 100 gramų voveraičių
- 1.5 litro vandens
- 50 mililitrų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 2 vienetai sultinio (kubeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ši sriuba labai švelni ir skani.
Įpilkite į nedidelį puodą 1,5 l vandens, sudėkite supjaustytas bulves ir 2 kubelius sultinio.
Kol bulvės virs, sutarkuokite morką, supjaustykite svogūną, išvalykite voveraites ir viską pakepinkite keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Kepkite tol, kol susidariusios sultys išgaruos.
Supilkite šią masę į puodą, kuriame verda bulvės.
Įpilkite grietinėlę, druskos, pipirų ir krapų.
Prieskonių nepadauginkite, kad neužgoštumėte voveraičių skonio.
Pavirkite dar 5 min. ir, jei bulvės jau išvirusios, valgykite.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas morkų (nedidelė)
- 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
- 100 gramų voveraičių
- 1.5 litro vandens
- 50 mililitrų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 2 vienetai sultinio (kubeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ši sriuba labai švelni ir skani.
Įpilkite į nedidelį puodą 1,5 l vandens, sudėkite supjaustytas bulves ir 2 kubelius sultinio.
Kol bulvės virs, sutarkuokite morką, supjaustykite svogūną, išvalykite voveraites ir viską pakepinkite keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Kepkite tol, kol susidariusios sultys išgaruos.
Supilkite šią masę į puodą, kuriame verda bulvės.
Įpilkite grietinėlę, druskos, pipirų ir krapų.
Prieskonių nepadauginkite, kad neužgoštumėte voveraičių skonio.
Pavirkite dar 5 min. ir, jei bulvės jau išvirusios, valgykite.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą