Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas morkų (nedidelė)
  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • 100 gramų voveraičių
  • 1.5 litro vandens
  • 50 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai sultinio (kubeliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ši sriuba labai švelni ir skani.
    Įpilkite į nedidelį puodą 1,5 l vandens, sudėkite supjaustytas bulves ir 2 kubelius sultinio.
    Kol bulvės virs, sutarkuokite morką, supjaustykite svogūną, išvalykite voveraites ir viską pakepinkite keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
    Kepkite tol, kol susidariusios sultys išgaruos.
    Supilkite šią masę į puodą, kuriame verda bulvės.
    Įpilkite grietinėlę, druskos, pipirų ir krapų.
    Prieskonių nepadauginkite, kad neužgoštumėte voveraičių skonio.
    Pavirkite dar 5 min. ir, jei bulvės jau išvirusios, valgykite.
    Skanaus!

Autorius: Tomas

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas morkų (nedidelė)
  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • 100 gramų voveraičių
  • 1.5 litro vandens
  • 50 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai sultinio (kubeliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ši sriuba labai švelni ir skani.
    Įpilkite į nedidelį puodą 1,5 l vandens, sudėkite supjaustytas bulves ir 2 kubelius sultinio.
    Kol bulvės virs, sutarkuokite morką, supjaustykite svogūną, išvalykite voveraites ir viską pakepinkite keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
    Kepkite tol, kol susidariusios sultys išgaruos.
    Supilkite šią masę į puodą, kuriame verda bulvės.
    Įpilkite grietinėlę, druskos, pipirų ir krapų.
    Prieskonių nepadauginkite, kad neužgoštumėte voveraičių skonio.
    Pavirkite dar 5 min. ir, jei bulvės jau išvirusios, valgykite.
    Skanaus!

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų