Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek čiobrelių (džiovinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 2 vienetai porų (baltosios dalys)
  • šiek tiek salierų (džiovinti)
  • 400 gramų žirnių
  • 50 gramų kiaulienos kumpio
  • šiek tiek grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 litras sultinio (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gaunasi ~6 porcijos.
    Žirniai 2 valandas mirkomi šaltame vandenyje, tuomet nusunkiami ir nuplaunami po tekančiu vandeniu.
    Kumpis supjaustomas nedideliais kubeliais ir pakepinamas puode su šiek tiek aliejaus.
    Tada supilamas sultinys, sudedami susmulkinti porai, žirniai, čiobreliai, lauro lapeliai, salierai, paskaninama druska bei pipirais ir verdama, kol žirniai suminkštėja.
    Žirniams išvirus, išimamai lauro lapeliai ir sriuba sutrinama.
    Sriuba užbalinama grietinėle ir patiekiama.
    Gero apetito!

Autorius: Genovaitė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek čiobrelių (džiovinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 2 vienetai porų (baltosios dalys)
  • šiek tiek salierų (džiovinti)
  • 400 gramų žirnių
  • 50 gramų kiaulienos kumpio
  • šiek tiek grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 litras sultinio (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gaunasi ~6 porcijos.
    Žirniai 2 valandas mirkomi šaltame vandenyje, tuomet nusunkiami ir nuplaunami po tekančiu vandeniu.
    Kumpis supjaustomas nedideliais kubeliais ir pakepinamas puode su šiek tiek aliejaus.
    Tada supilamas sultinys, sudedami susmulkinti porai, žirniai, čiobreliai, lauro lapeliai, salierai, paskaninama druska bei pipirais ir verdama, kol žirniai suminkštėja.
    Žirniams išvirus, išimamai lauro lapeliai ir sriuba sutrinama.
    Sriuba užbalinama grietinėle ir patiekiama.
    Gero apetito!

Autorius: Genovaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų