Vištą išvirti ir išimti iš sultinio, atskirti mėsą nuo kaulų. Kleckai: sumaišyti miltus su kiaušiniu ir smulkintais krapais, pasūdyti, įberti pipirų, įpilti šlakelį sultinio. Sultinį vėl užvirinti, sudėti špinatus. Šaukšteliu semti kleckinę tešlą ir panardinti į sultinį. Sriuba gatava, kai visi kleckai iškils į paviršių. Patiekti su mėsos gabaliukais, žalumynais.
Vištą išvirti ir išimti iš sultinio, atskirti mėsą nuo kaulų. Kleckai: sumaišyti miltus su kiaušiniu ir smulkintais krapais, pasūdyti, įberti pipirų, įpilti šlakelį sultinio. Sultinį vėl užvirinti, sudėti špinatus. Šaukšteliu semti kleckinę tešlą ir panardinti į sultinį. Sriuba gatava, kai visi kleckai iškils į paviršių. Patiekti su mėsos gabaliukais, žalumynais.