INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 40 gramų porų
- 200 gramų vištos filė
- 200 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 1 valgomasis šaukštas žalumynų (petražolės, krapai)
- 1.5 litro sulčių (vištienos)
- šiek tiek viduržemio prieskonių mišinio
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinkite pievagrybius, bulves, porus, česnakus, vištienos filė.
Į užvirintą sultinį sudėkite vištieną, prieskonius ir virkite apie 15 minučių.
Porus ir česnakus pakepinkite ant sviesto 2-3 minutes, kol skaniai pakvips. Po to sudėkite kepintas daržoves į sriubą. Taip pat sudėkite bulves, grybus ir virkite dar 10 minučių, kol bulvės suminkštės. Paskaninkite žalumynais ir SANTA MARIA viduržemio jūros prieskonių mišiniu.
Autorius: Fausta
REKLAMA