Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek paprikų (milteliai)
- 5 vienetai vištiena (krūtinėlės)
- 3/4 stiklinės džiūvesėlių (malti)
- 1/4 stiklinės parmezano sūrio (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 1/4 stiklinės sviesto (ištirpintas)
- šiek tiek prieskonių (vištienai)
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinau orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros.
Vištienos krūtinėles įtryniau druska, pipirais, paprikos milteliais ir vištienos prieskoniais.
Sumaišiau ištirpintą sviestą ir garstyčias.
Džiūvėsėlius sumaišiau tarkuotu parmezano sūriu.
Vištienos krūtinėles pamirkiau sviesto bei garstyčių mišinyje ir tuomet apvoliojau džiūvėsėlių bei sūrio mišinyje.
Paruoštas krūtinėles sudėjau į sviestiniu popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepiau apie 20-30 min.
Patiekiau šiltas, tačiau labai skanu ir šaltos.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek paprikų (milteliai)
- 5 vienetai vištiena (krūtinėlės)
- 3/4 stiklinės džiūvesėlių (malti)
- 1/4 stiklinės parmezano sūrio (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 1/4 stiklinės sviesto (ištirpintas)
- šiek tiek prieskonių (vištienai)
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinau orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros.
Vištienos krūtinėles įtryniau druska, pipirais, paprikos milteliais ir vištienos prieskoniais.
Sumaišiau ištirpintą sviestą ir garstyčias.
Džiūvėsėlius sumaišiau tarkuotu parmezano sūriu.
Vištienos krūtinėles pamirkiau sviesto bei garstyčių mišinyje ir tuomet apvoliojau džiūvėsėlių bei sūrio mišinyje.
Paruoštas krūtinėles sudėjau į sviestiniu popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepiau apie 20-30 min.
Patiekiau šiltas, tačiau labai skanu ir šaltos.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą