INGREDIENTAI:
- 3 vienetai vištos filė
- 3 vienetai kiaušinių (baltymai)
- 1 stiklinė parmezano sūrio (sutarkuotas)
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių (vištienai)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Orkaitę įkaitinti iki 175 laipsnių temperatūros.
Čipsus susmulkinti (turi gautis apie 3 stiklinės čipsų trupinių) ir sumaišyti su tarkuotu sūriu ir truputėliu pipirų.
Vištieną supjaustyti gabaliukais, nusausinti popieriniu rankšluosčiu ir ištrinti prieskoniais.
Kiaušinio baltymus suplakti.
Vištienos gabaliukus iš pradžių merkti į baltymus, po to į sūrio-čipsų mišinį ir sudėti į riebalais išteptą kepimo indą. Mėsos gabaliukus apšlakstyti aliejumi.
Kepti 30 min.
Valgyti su mėgstamu padažu. Tinka kaip užkanda prie alaus.
Autorius: Remigijus
REKLAMA