• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 30 gramų sviesto
  • 500 mililitrų sultinio (vištienos)
  • šiek tiek svogūnų
  • 1 pundelis petražolių
  • 75 gramai ryžių
  • šiek tiek pipirai (juodi ir čili)
  • 180 gramų grybų (švieži)
  • 150 gramų vištiena
  • 1 vienetas morkų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 30 gramų sviesto
  • 500 mililitrų sultinio (vištienos)
  • šiek tiek svogūnų
  • 1 pundelis petražolių
  • 75 gramai ryžių
  • šiek tiek pipirai (juodi ir čili)
  • 180 gramų grybų (švieži)
  • 150 gramų vištiena
  • 1 vienetas morkų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Puode užvirti sultinį.
  2. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir jame apkepti grybus ir pagardinti druska, pipirais. Tada sudėkite į sriubą.
  3. Tada vėl ištirpinti sviestą ir jame apkepti supjaustytą vištieną su druska, pipirais ir smulkintomis petražolėmis. Sudėti morkų griežinėlius ir dar pakepti. Tada sudėti į verdantį sultinį su grybais ir taip pat suberti ryžius. Sriubą virti apie 30 min. ant lėtos ugnies.

    Skanaus.

Autorius: Vida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų