INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų (džiovintas)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek paprikų (aitrioji)
- šiek tiek pomidorų pastos (nuvalytų ir supjaustytų skiltelėmis)
- 2 vienetai svogūnų
- 1 vienetas vištiena
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto (lydytas)
- šiek tiek sultinio (mėsos)
- šiek tiek žalumynų (kapoti)
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Nuplaukite vištą ir padalinkite ją į vidutinio dydžio gabaliukus, pakepkite ant lydyto sviesto kartu su svogūnais.
2. Sudėkite į troškintuvą, užpilkite sultiniu ir troškinkite ant mažos ugnies 15 – 20 min.
3. Sudėkite pomidorų tyrę ir troškinkite dar 15 – 20 min., suberkite druską, aitriąją papriką, pipirus, supjaustytus pomidorus, įberkite džiovintus bazilikus ir troškinkite ant labai lėtos ugnies 15 – 20 min.
3. Suberkite pjaustytus žalumynus.
Kitas populiarus variantas – vištieną apvolioti miltuose ir po to troškinti.
REKLAMA