Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas kakavos
  • 2 valgomieji šaukštai kalendrų (smulkinta)
  • 2 stiklinės ryžių (rudieji, virti)
  • 1/3 stiklinės žemės riešutų
  • 500 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus
  • 1/3 stiklinės sultinio (vištienos)
  • 1/5 arbatinio šaukštelio čili pipirų (milteliai)
  • 1 valgomasis šaukštas žaliųjų citrinų (sultys)
  • 1 stiklinė salsa padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudėti į vieną indą salsa padažą, 0,25 stiklinės žemės riešutų, čili, laimo sultis, kakavą ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
    Įkaitinti keptuvėje aliejų ir pakepinti kubeliais susmulkintą vištienos krūtinėlę, kol nebebus rožinės spalvos.
    Tuomet supilti į keptuvę sultinį, pasigamintą padažą ir užvirti.
    Užvirus sumažinti ugnį ir patroškinti dar apie 10 min.
    Patiekti su virtai rudaisiais ryžiais, apibarsčius kalendra bei likusiais žemės riešutais.
    Skanaus.

Autorius: Aušra

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas kakavos
  • 2 valgomieji šaukštai kalendrų (smulkinta)
  • 2 stiklinės ryžių (rudieji, virti)
  • 1/3 stiklinės žemės riešutų
  • 500 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus
  • 1/3 stiklinės sultinio (vištienos)
  • 1/5 arbatinio šaukštelio čili pipirų (milteliai)
  • 1 valgomasis šaukštas žaliųjų citrinų (sultys)
  • 1 stiklinė salsa padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudėti į vieną indą salsa padažą, 0,25 stiklinės žemės riešutų, čili, laimo sultis, kakavą ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
    Įkaitinti keptuvėje aliejų ir pakepinti kubeliais susmulkintą vištienos krūtinėlę, kol nebebus rožinės spalvos.
    Tuomet supilti į keptuvę sultinį, pasigamintą padažą ir užvirti.
    Užvirus sumažinti ugnį ir patroškinti dar apie 10 min.
    Patiekti su virtai rudaisiais ryžiais, apibarsčius kalendra bei likusiais žemės riešutais.
    Skanaus.

Autorius: Aušra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų