REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek medaus
  • šiek tiek ryžių (garnyrui)
  • šiek tiek vištos filė
  • šiek tiek kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Taigi nereikia moketi dideliu pinigu sumu uz kinieciu virtuve prabangiuose restoranuose.

    Taigi pirma užkaičiame ryžių, paverdame penkias minutes, suberiame karį ir paliekame išbrinkti.

    Tada imame vištienos file, į keptuvę pilame aliejaus (nedaug vos vos) ir apkepiname vištieną (nedekite jokių prieskonių)!

    Vištienai baigiant kepti supjaustome dvi tris skilteles česnako ir padidiname ugnį, metame česnaką, išmaišome ir už minutės kitos dedame gerą šaukštą medaus, tada troškiname ir leidžiame vištytei apsivilkti medaus padažiuku, kai vištiena įgauna karamelės spalvą ji jau paruošta. Vištienos kepimo ceremoniją geriausiai atlikti ypač greitai ir ant didelės ugnies pastoviai pamaišant.

    Tada imame ryžiį, jei norime įdomesnės formos, o ne pabirų ryžių, imame paprastą puodelį, į jį dedame ryžius, gerai paspaudžiam, tada puodelį aukštyn kojomis dedame į lėkštės centrą ir nuimame puodelį, štai jums ir ryžių pilaitė.. Aplink dedame vištieną. Skanaus!

Autorius: Elinda

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek medaus
  • šiek tiek ryžių (garnyrui)
  • šiek tiek vištos filė
  • šiek tiek kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Taigi nereikia moketi dideliu pinigu sumu uz kinieciu virtuve prabangiuose restoranuose.

    Taigi pirma užkaičiame ryžių, paverdame penkias minutes, suberiame karį ir paliekame išbrinkti.

    Tada imame vištienos file, į keptuvę pilame aliejaus (nedaug vos vos) ir apkepiname vištieną (nedekite jokių prieskonių)!

    Vištienai baigiant kepti supjaustome dvi tris skilteles česnako ir padidiname ugnį, metame česnaką, išmaišome ir už minutės kitos dedame gerą šaukštą medaus, tada troškiname ir leidžiame vištytei apsivilkti medaus padažiuku, kai vištiena įgauna karamelės spalvą ji jau paruošta. Vištienos kepimo ceremoniją geriausiai atlikti ypač greitai ir ant didelės ugnies pastoviai pamaišant.

    Tada imame ryžiį, jei norime įdomesnės formos, o ne pabirų ryžių, imame paprastą puodelį, į jį dedame ryžius, gerai paspaudžiam, tada puodelį aukštyn kojomis dedame į lėkštės centrą ir nuimame puodelį, štai jums ir ryžių pilaitė.. Aplink dedame vištieną. Skanaus!

Autorius: Elinda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų