Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek medaus
- šiek tiek ryžių (garnyrui)
- šiek tiek vištos filė
- šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Taigi nereikia moketi dideliu pinigu sumu uz kinieciu virtuve prabangiuose restoranuose.
Taigi pirma užkaičiame ryžių, paverdame penkias minutes, suberiame karį ir paliekame išbrinkti.
Tada imame vištienos file, į keptuvę pilame aliejaus (nedaug vos vos) ir apkepiname vištieną (nedekite jokių prieskonių)!
Vištienai baigiant kepti supjaustome dvi tris skilteles česnako ir padidiname ugnį, metame česnaką, išmaišome ir už minutės kitos dedame gerą šaukštą medaus, tada troškiname ir leidžiame vištytei apsivilkti medaus padažiuku, kai vištiena įgauna karamelės spalvą ji jau paruošta. Vištienos kepimo ceremoniją geriausiai atlikti ypač greitai ir ant didelės ugnies pastoviai pamaišant.
Tada imame ryžiį, jei norime įdomesnės formos, o ne pabirų ryžių, imame paprastą puodelį, į jį dedame ryžius, gerai paspaudžiam, tada puodelį aukštyn kojomis dedame į lėkštės centrą ir nuimame puodelį, štai jums ir ryžių pilaitė.. Aplink dedame vištieną. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek medaus
- šiek tiek ryžių (garnyrui)
- šiek tiek vištos filė
- šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Taigi nereikia moketi dideliu pinigu sumu uz kinieciu virtuve prabangiuose restoranuose.
Taigi pirma užkaičiame ryžių, paverdame penkias minutes, suberiame karį ir paliekame išbrinkti.
Tada imame vištienos file, į keptuvę pilame aliejaus (nedaug vos vos) ir apkepiname vištieną (nedekite jokių prieskonių)!
Vištienai baigiant kepti supjaustome dvi tris skilteles česnako ir padidiname ugnį, metame česnaką, išmaišome ir už minutės kitos dedame gerą šaukštą medaus, tada troškiname ir leidžiame vištytei apsivilkti medaus padažiuku, kai vištiena įgauna karamelės spalvą ji jau paruošta. Vištienos kepimo ceremoniją geriausiai atlikti ypač greitai ir ant didelės ugnies pastoviai pamaišant.
Tada imame ryžiį, jei norime įdomesnės formos, o ne pabirų ryžių, imame paprastą puodelį, į jį dedame ryžius, gerai paspaudžiam, tada puodelį aukštyn kojomis dedame į lėkštės centrą ir nuimame puodelį, štai jums ir ryžių pilaitė.. Aplink dedame vištieną. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą