INGREDIENTAI:
- 2 česnakų (malti)
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
- šiek tiek paprikų (milteliai)
- 1 kilogramas vištos filė
- 4 valgomieji šaukštai jogurto
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek čili pipirų
- 1 čili pipirų (milteliai)
- 1 valgomasis šaukštas kukurūzų miltų
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną supjaustyti mažais kubeliais. Dubenyje sumaišyti jogurtą, imbierą, česnaką . Viską gerai išmaišyti ir padėti marinuotis į šaldytuvą kelioms valandoms.
Į plastikinį maišelį supilti kukurūzų miltus, dėti žiupsnį čili pipirų ir druskos. Išsimarinavusius vištienos gabaliukus sudėti į maišelį ir gerai pakratyti.
Gabaliukus galima suverti ant drėgnų iešmelių ir kepti keptuvėjė 4- 5 minutes, kol vištiena taps auksinės rudos spalvos.
Skanaus!
Autorius: Toma
REKLAMA