Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 vienetai vištiena (ketvirčiai)
  • 300 gramų pievagrybių
  • 1 vienetas grietinės (13 %, indelis)
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną apvirti 40 min. Kol verda vištiena, susmulkiname pievagrybius bei svogūną, juos apkepiname įkaitintame aliejuje. Kai vištiena išverda, nuneriame mėsą nuo kaulų ir susmulkiname. Susmulkintą vištieną apkepame keptuvėje (atskirai nuo grybų). Į apkepintą vištieną dedame pievagrybius su svogūnais ir dar kelias minutes pakepiname, užpilame grietinėlę bei sudedame žalumynus. Grietinėles tirštumą reguliuojame vandens pagalba, pilame tiek kiek atrodo jog reikia. Kas nemoka ar neišeina gaminti su grietinėle, puikiai tinka Maggi idėja vištienai su žolelėmis. Skanaus!

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 vienetai vištiena (ketvirčiai)
  • 300 gramų pievagrybių
  • 1 vienetas grietinės (13 %, indelis)
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną apvirti 40 min. Kol verda vištiena, susmulkiname pievagrybius bei svogūną, juos apkepiname įkaitintame aliejuje. Kai vištiena išverda, nuneriame mėsą nuo kaulų ir susmulkiname. Susmulkintą vištieną apkepame keptuvėje (atskirai nuo grybų). Į apkepintą vištieną dedame pievagrybius su svogūnais ir dar kelias minutes pakepiname, užpilame grietinėlę bei sudedame žalumynus. Grietinėles tirštumą reguliuojame vandens pagalba, pilame tiek kiek atrodo jog reikia. Kas nemoka ar neišeina gaminti su grietinėle, puikiai tinka Maggi idėja vištienai su žolelėmis. Skanaus!

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų