REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 12 vienetų abrikosų (džiovinti)
  • šiek tiek cinamono
  • 12 vienetų figų (džiovintos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 stiklinės krapų (smulkinti)
  • šiek tiek muskato
  • 1 stiklinė ryžių
  • 6 vienetai slyvų (džiovintos)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1.5 kilogramo vištiena
  • 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 1 stiklinė baltojo vyno (sausas)
  • 300 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 stiklinės razinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištą gerai nuplauti ir išdžiovinti. Sumaišyti druską su pipirais ir ištrinti vištą iš išorės ir vidaus.
    Keptuvėje įkaitinti aliejų ir pakepinti jame svogūnus. Tada sudėti pasmulkintus džiovintus vaisius ir grybus. Troškinti apie 5 min. Sudėti ryžius ir krapus, supilti vyną ir patroškinti ant silpnos ugnies 10 min. Pasūdyti, įberti pipirų, cinamono ir muskato.
    Gauta mase įdaryti vištą, užtvirtinti mediniais pagaliukais. Vištą padėti ant kepimo skardos kartu su likusiu įdaru, įpilti šiek tiek vandens ir kepti orkaitėje apie 75 min 180 laipsnių temperatūroje.

Autorius: Jelena

INGREDIENTAI:

  • 12 vienetų abrikosų (džiovinti)
  • šiek tiek cinamono
  • 12 vienetų figų (džiovintos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 stiklinės krapų (smulkinti)
  • šiek tiek muskato
  • 1 stiklinė ryžių
  • 6 vienetai slyvų (džiovintos)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1.5 kilogramo vištiena
  • 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 1 stiklinė baltojo vyno (sausas)
  • 300 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 stiklinės razinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištą gerai nuplauti ir išdžiovinti. Sumaišyti druską su pipirais ir ištrinti vištą iš išorės ir vidaus.
    Keptuvėje įkaitinti aliejų ir pakepinti jame svogūnus. Tada sudėti pasmulkintus džiovintus vaisius ir grybus. Troškinti apie 5 min. Sudėti ryžius ir krapus, supilti vyną ir patroškinti ant silpnos ugnies 10 min. Pasūdyti, įberti pipirų, cinamono ir muskato.
    Gauta mase įdaryti vištą, užtvirtinti mediniais pagaliukais. Vištą padėti ant kepimo skardos kartu su likusiu įdaru, įpilti šiek tiek vandens ir kepti orkaitėje apie 75 min 180 laipsnių temperatūroje.

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų