Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 40 gramų krienų (tarkuoti)
  • 100 gramų morkų
  • 2 vienetai petražolių
  • 1 vienetas salierų
  • 2 vienetai svogūnų
  • šiek tiek taukų (riebalų)
  • 4 vienetai veršienos (kojos)
  • 50 gramų pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 stiklinės grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalytos, verdančiu vandeniu nuplikytos kojos sudedamos į verdantį vandenį ir išverdamos. Baigiant virti suberiamos pjautytos daržovės: morkos, svogūnai, salieras, petražolės, pasūdoma. Iš išvirusių kojų išimami kaulai, o mėsa sudedama į puodą, užpilama grietine, sumaišyta su krienais, pašlakstoma pomidorų tyre, riebalais ir dedama į orkaitę. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų