Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 valgomieji šaukštai krakmolo (bulvių)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 100 gramų kiaulės šoninės
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių („Vegeta“)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutarkuoti tarkavimo mašina 600 g žalių nuskustų bulvių ir svogūną.
    400 g bulvių išvirti pasūdytame vandenyje su lupenomis.
    Su marle išgręžti sutarkuotas bulves, kol bus sausos.
    Sutarkuotų bulvių skystį palikti pastovėti, kol nusės and dugno krakmolas.
    Išvirtas bulves nulupti, sumalti su malimo mašina ir sumaišyti su tarkuotomis žaliomis bulvėmis, suberti krakmolą (jei bulvės nekrakmolingos naudokite sausą krakmolą), suberti druską, pipirus ir viską išminkyti.
    Išminkius tešlą gaminti apvalius, plokščios formos kleckus ir virti užvirusiame pasūdytame vandenyje apie valandą arba ilgiau.
    Padažui kiaulienos šoninę pakepinti keptuvėje, miltus sumaišyti su grietine, sudėti prieskonius, supilti pieną ir viską pakaitinti keptuvėje, kol masė sutirštės.
    Skanaus.

Autorius: Gabija

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 valgomieji šaukštai krakmolo (bulvių)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 100 gramų kiaulės šoninės
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių („Vegeta“)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutarkuoti tarkavimo mašina 600 g žalių nuskustų bulvių ir svogūną.
    400 g bulvių išvirti pasūdytame vandenyje su lupenomis.
    Su marle išgręžti sutarkuotas bulves, kol bus sausos.
    Sutarkuotų bulvių skystį palikti pastovėti, kol nusės and dugno krakmolas.
    Išvirtas bulves nulupti, sumalti su malimo mašina ir sumaišyti su tarkuotomis žaliomis bulvėmis, suberti krakmolą (jei bulvės nekrakmolingos naudokite sausą krakmolą), suberti druską, pipirus ir viską išminkyti.
    Išminkius tešlą gaminti apvalius, plokščios formos kleckus ir virti užvirusiame pasūdytame vandenyje apie valandą arba ilgiau.
    Padažui kiaulienos šoninę pakepinti keptuvėje, miltus sumaišyti su grietine, sudėti prieskonius, supilti pieną ir viską pakaitinti keptuvėje, kol masė sutirštės.
    Skanaus.

Autorius: Gabija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų