INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas obuolių
- 1 vienetas svogūnų
- 700 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 4 vienetai batono (riekės, penkių grūdų)
- šiek tiek pieno
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į sumaltą faršą įdedam pjaustytus svogūnus, česnakus, piene išmirkytą 5 grūdų batoną, tarkuotą morką, obuolį ir kiaušinius. Pagardiname prieskoniais. Kepame kol apskrus.
Autorius: Rimantas
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas obuolių
- 1 vienetas svogūnų
- 700 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 4 vienetai batono (riekės, penkių grūdų)
- šiek tiek pieno
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į sumaltą faršą įdedam pjaustytus svogūnus, česnakus, piene išmirkytą 5 grūdų batoną, tarkuotą morką, obuolį ir kiaušinius. Pagardiname prieskoniais. Kepame kol apskrus.
Autorius: Rimantas
REKOMENDUOJAME TOLIAU SKAITYKITE -
Šventiniai atradimai su VILVI
× Pranešti klaidą SIŲSTI