Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų (rauginti)
- 10 vienetų juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas petražolių (šaknis)
- 1 vienetas salierų (šaknis)
- 2 vienetai svogūnų
- 200 gramų kiaulės lašinių
- 5 valgomieji šaukštai taukų (riebalų)
- 1 kilogramas veršienos
- 2 arbatiniai šaukšteliai acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Veršienos gabalą pasūdyti ir įdėti į puodą.
Tada sudėti lašinių gabaliukus, žiedais pjaustytus svogūnus, iš anksto pakeptus riebaluose, susmulkintą morką, salierą ir petražolės šaknies kubelius, užpilti 2 stiklinėmis vandens, supilti actą, sudėti lauro lapus, pipirus ir troškinti apie valandą.
Kai mėsa suminkštės, sudėti smulkiai pjaustytus agurkus ir troškinti dar apie 20 min.
Patiekti šiltą.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų (rauginti)
- 10 vienetų juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas petražolių (šaknis)
- 1 vienetas salierų (šaknis)
- 2 vienetai svogūnų
- 200 gramų kiaulės lašinių
- 5 valgomieji šaukštai taukų (riebalų)
- 1 kilogramas veršienos
- 2 arbatiniai šaukšteliai acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Veršienos gabalą pasūdyti ir įdėti į puodą.
Tada sudėti lašinių gabaliukus, žiedais pjaustytus svogūnus, iš anksto pakeptus riebaluose, susmulkintą morką, salierą ir petražolės šaknies kubelius, užpilti 2 stiklinėmis vandens, supilti actą, sudėti lauro lapus, pipirus ir troškinti apie valandą.
Kai mėsa suminkštės, sudėti smulkiai pjaustytus agurkus ir troškinti dar apie 20 min.
Patiekti šiltą.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą