Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų (rauginti)
  • 10 vienetų juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas petražolių (šaknis)
  • 1 vienetas salierų (šaknis)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 200 gramų kiaulės lašinių
  • 5 valgomieji šaukštai taukų (riebalų)
  • 1 kilogramas veršienos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai acto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Veršienos gabalą pasūdyti ir įdėti į puodą.
    Tada sudėti lašinių gabaliukus, žiedais pjaustytus svogūnus, iš anksto pakeptus riebaluose, susmulkintą morką, salierą ir petražolės šaknies kubelius, užpilti 2 stiklinėmis vandens, supilti actą, sudėti lauro lapus, pipirus ir troškinti apie valandą.
    Kai mėsa suminkštės, sudėti smulkiai pjaustytus agurkus ir troškinti dar apie 20 min.
    Patiekti šiltą.
    Skanaus.

Autorius: Virga

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų (rauginti)
  • 10 vienetų juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas petražolių (šaknis)
  • 1 vienetas salierų (šaknis)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 200 gramų kiaulės lašinių
  • 5 valgomieji šaukštai taukų (riebalų)
  • 1 kilogramas veršienos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai acto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Veršienos gabalą pasūdyti ir įdėti į puodą.
    Tada sudėti lašinių gabaliukus, žiedais pjaustytus svogūnus, iš anksto pakeptus riebaluose, susmulkintą morką, salierą ir petražolės šaknies kubelius, užpilti 2 stiklinėmis vandens, supilti actą, sudėti lauro lapus, pipirus ir troškinti apie valandą.
    Kai mėsa suminkštės, sudėti smulkiai pjaustytus agurkus ir troškinti dar apie 20 min.
    Patiekti šiltą.
    Skanaus.

Autorius: Virga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų