Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 500 gramų veršienos (kepenėlės)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 100 gramų sviesto
  • 1 sauja žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepenėles nuplauti, supjaustyti storais griežinėliais, pabarstyti druska bei pipirais, apvolioti miltuose ir kepti įkaitintuose riebaluose 10 - 12 minučių ant didelės ugnies.

    Susidariusias sultis nupilti ir sumažinti ugnį. Tada sudėti sviestą, pjaustytą svogūną su smulkintais žalumynais ir kepti, kol svogūnas gražiai pagels.


    Patiekti su keptomis bulvėmis ar bulvių koše.

Autorius: Laima

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 500 gramų veršienos (kepenėlės)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 100 gramų sviesto
  • 1 sauja žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepenėles nuplauti, supjaustyti storais griežinėliais, pabarstyti druska bei pipirais, apvolioti miltuose ir kepti įkaitintuose riebaluose 10 - 12 minučių ant didelės ugnies.

    Susidariusias sultis nupilti ir sumažinti ugnį. Tada sudėti sviestą, pjaustytą svogūną su smulkintais žalumynais ir kepti, kol svogūnas gražiai pagels.


    Patiekti su keptomis bulvėmis ar bulvių koše.

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų